International, Stiri

Prin ce dramă trece Celine Dion!

Soţul ei, celebrul Rene Angelil, se află la a doua luptă cu cancerul!

celine-dion-rene

In prezent, sotul lui Celine Dion se recupereaza dupa o a doua lupta contra cancerului la gat. Rene Angelil (72 de ani) a fost supus unei interventii chirurgicale, pe data de 23 decembrie 2013, pentru a i se indeparta o tumoare pe care medicii au descoperit-o, lucru confirmat si de reprezentantii sai.

Celebrul manager si sot a lui Celine Dion a fost pentru prima oara diagnosticat cu cancer la gat in anul 1999, atunci cand sotia sa s-a retras pentru o perioada din lumea muzicala pentru a-i putea fi trup si suflet alaturi.

La finele anului trecut, insa, medicii i-au descoperit o noua tumoare, pe care i-au indepartat-o, prin interventie chirurgicala, pe data de 23 decembrie.

Celine Dion, care inca din 2011 are rezidenta la unul dintre cele mai celebre casino-uri din Las Vegas, a dezvaluit presei ca, in prezent, sotul ei a pus afacerile pe planul doi, preferand sa acorde tot timpul din lume recuperarii dupa operatie.

„Nu vreau ca Rene sa se streseze cu tot felul de lucruri legate de munca. Vreau sa se concentreze 100% asupra recuperarii sale. Eu imi sustin in continuare show-urile la Colosseum si totul este sub control”, a spus indragita artista intr-o declaratie oficiala.

celine-dion-family

De asemenea, Celine e mai marturisit ca sotul ei este foarte concentrat si pe viata frumoasa de familie pe care o au alaturi de copiii lor, gemenii Eddy si Nelson (4 ani), dar si micutul Rene-Charles (13 ani).

„Acasa petrecem cat de mult timp de calitate putem alaturi de familia noastra. Suntem foarte norocosi pentru ca am putut avea parte de cele mai bune ingrijiri si ii multumim lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca ne ajuta sa trecem peste aceasta incercare grea”, a adaugat ea.