Showbiz, Stiri

Prin ce dramă teribilă trece Celia!

Mama ei este grav bolnavă şi pensia ei ruşinoasă a revoltat-o pe cântăreaţă

Ceia

Celia este una dintre cele mai în vogă cântăreţe din România, dar trăieşte o teribilă dramă personală. Mama ei este grav bolnavă şi trebuie să se descurce cu o pensie de 350 de lei pe lună.

Celia şi-a exprimat indignarea faţă de situaţia pensionarilor din România printr-un mesaj dur postat pe Facebook.

„GROAZNIC de DEZAMAGITA! Va spun cu toata sinceritatea ca exista aspecte care ma fac sa regret ca m-am nascut in Tara aceasta. E adevarat ca Banul face ban, ca afacerile in general se invart intre cei care sunt deja sus pusi, care au relatii peste relatii, ponturile se duc la cine trebuie. O proasta guvernare a dus la distrugerea sistemulului si azi mult prea multa lume sufera…

M-am nascut intr-o familie modesta, insa totusi o familie care nu a dus lipsuri majore si nu se lupta zi de zi pentru supravietuire. Adevarat ca parintii mei au pornit de la zero, si-au cumparat casa in rate, lucrand zi de zi si crescandu-si copii in armonie si iubire. Au facut asta doar cu salariile lor de bugetari. Cati isi mai pot permite in ziua de azi sa isi cumere o casa cu salarii de bugetari? Abia pot trai de la o Luna la alta… uneori as vrea sa pot sa fac ceva.

Va JUR ca ma doare de durerea lor si imi pare atat de rau de romani… Multumesc zi de zi bunului Dumnezeu ca mi-a dat posibilitatea sa muncesc la un alt nivel si sa imi pot ajuta familia.

Tata era stalpul casei, avea o pensie militara de servici, muncea si dupa pensie. Dar Tata s-a dus intr-o lume mai buna. Mama, cu diabet, tumora pe glanda tiroida si psihicul la pamant dupa moartea tatalui, dureri de oase si multe altele, abia i s-a oferit o pensie de 350 ron. Ma intreb cum este posibil sa traiesti o Luna, sau cu atat mai mult, o Luna de iarna cu acesti bani? Hai sa punem un parlamentar sa faca asta! Pentru a beneficia de pensia care i-ar reveni in urma celor aproape 20 de ani de munca trebuie sa mai astepte vreo 12 ani de acum.

Binenteles ca mama e unul dintre cazurile care nu va fi nevoie sa se chinuie sa traiasca din acesti bani, voi fi eu mereu langa familia mea… Dar daca nu eram eu??? Iar restul oameniilor care traiesc cu salarii si pensii mizere, chinuindu-se zi de zi… Doamne, care e vina lor? Cine ar trebui sa platesca pentru toate lacrimile, durerile si grijile lor????”, a scris Celia, indignată.

 

 

blank