International, Stiri

Primul român de la „The Voice/Vocea Americii” a trecut de etapa confruntărilor

 

 George Horga Jr. s-a duelat cu o fată de origine indiană

George Horga

 George Horga Jr., primul român care participă la show-ul „The Voice/Vocea Americii”, a reuşit să treacă de etapa confruntărilor, el fiind ales, luni seară, de antrenorul său, Cee Lo Green, în detrimentul unei tinere de 17 ani, de origine indiană, Juhi.

George Horga Jr., un american de origine română în vârstă de 19 ani, a depăşit etapa audiţiilor pe nevăzute, reuşind să-l convingă pe Cee Lo Green să-şi întoarcă scaunul pentru el, cântând piesa „Tresure” a lui Bruno Mars.

„Tatăl meu a venit în SUA şi şi-a adus aici întreaga familie. Fraţi, surori, e o familie foarte mare. Îmi povestea mereu cum au fugit de comunism şi au ales să vină în America, pe tărâmul oportunităţilor. Tata s-a născut, acasă, pe duşumea. Când părinţii mei au venit aici, nici măcar nu ştiau engleză. Au construit totul de la zero“, a povestit George înainte de prestaţia sa în timpul audiţiilor.

George a povestit că a trăit până la 19 ani în comunitatea română din Portland şi că a moştenit pasiunea pentru muzică de la unchiul său, care a cântat în trupa de muzică religioasă „The Messengers”.

La 19 ani, George a decis să se mute la Los Angeles pentru a-şi îndeplini visul, o carieră în industria muzicală.

„Nu cred că aş putea să fiu mai fericit de atât. Cee Lo este un artist de top. Este foarte talentat şi inteligent şi când oferă un feedback este extrem de onest, lucru pe care îl respect. Este un muzician în adevăratul sens al cuvântului şi mă simt norocos să lucrez cu el”, a declarat George Horga după audiţii.

Pentru a avansa în concurs, George Horga s-a duelat cu Juhi, o tânără de origine indiană, în vârstă de 17 ani, cei doi interpretând în duet piesa „Best I Ever Had”, a lui Gavin DeGraw.

Deşi Juhi a fost apreciată de doi dintre membrii juriului, Adam Levine (Maroon 5) şi cântăreţul de muzică country Blake Shelton, Cee Lo Green a ales să meargă mai departe cu George Horga.

Juhi nu a părăsit competiţia, ea fiind „furată” de Adam Levine.

blank