Prietenii lor cred că nu se mai întorc acasă

Daniel Mihai
Daniel (stanga) si Mihai au plecat in vacanta in Tenerife

Daniel Ionescu si Mihai Vantu, cei doi gay care au ajuns celebri dupa ce au participat la emisiunea „Patru nunti si o provocare” de la Pro Tv par sa se fi obisnuit cu viata frumoasa de la malul oceanului si nu par sa dea semne sa se intoarca prea repede in tara.

Dupa ce au luat marele premiu la show, cei doi baieti si-au petrecut „saptamana de miere” in Egipt. Imediat dupa asta, ei si-au mai luat doua saptamani de repaos in Tenerife, punandu-si in stand-by toate proiectele pe care le aveau in tara. La teatrul pe care Daniel si Mihai l-au infiintat nu prea mai este activitate: la numarul de telefon la care se fac rezervari nu raspunde nimeni, iar pagina oficiala este suspendata de cateva zile. Singurul mod prin care mai tin legatura cu amicii din tara este prin intermediul conturilor personale de Facebook.

Varianta oficiala este ca Daniel si Mihai sunt inca in vacanta, insa prietenii celor doi incep sa-si puna problema daca ei mai au de gand sa se intoarca in tara. Cei doi par sa se simta mult mai bine departe de tara unde nu sunt discriminati din cauza orientarii lor sexuale.

 

 

Citeste si...
Slabitul sănătos este mereu în top!