Life, Stiri

Primele tendinţe în materie de coafuri şi tunsori pentru toamna 2014

Se anunţă o toamnă stylish! Propunerile specialiştilor în materie de coafuri şi tunsori sunt parcă mai feminine ca niciodată – simplitatea, minimalismul şi texturile vor pune stăpânire pe şuviţele noastre.

toamna_prew_5eb896d788

De departe cea mai importantă tendinţă în coafuri este reprezentată de cocuri. În vârful capului, la baza capului, răsucite sau messy, cocurile sunt parcă mai stylish ca niciodată. Nouă ne-au plăcut propunerile venite din partea lui Jean Paul Gaultier şi Issey Miyake.

Dacă ai părul lung sau mediu şi simţi nevoia unei schimbări de look, acum e momentul să-ţi faci un breton… sau să-ţi schimbi bretonul! Cele mai cool variante sunt reprezentate de bretonul lung şi drept, şi de cel pe o parte.

oada de cal, purtată vara aceasta chiar şi în vârful capului, coboară dramatic până la baza capului, într-un exerciţiu de stil şi feminitate. Pentru un plus de farmec, pasionatele de coafuri simple, dar de efect, pot apela şi la coada răsucită. Ne-au plăcut propunerile Celine şi Holly Fulton.

În continuare se vor purta şi împletiturile, deşi nu la fel de mult ca în ultimele două sezoane, iar părul colorat se pare că rămâne în tendinţe şi el, cel puţin până la sfârşitul anului. Dacă alegi să faci acest pas şi să îţi vopseşti părul într-o culoare intensă, alege una care să se potrivească nuanţei tale de ten şi riscă! Inspiră-te din propunerile Marc Jacobs şi Giles.