Showbiz, Stiri

Primele poze de la relansarea lui Misty!

A scăpat de statutul de amantă şi îşi face loc, cu paşi repezi, în showbiz. Ce-i drept, ajutată şi de iubitul ei, Keo, dar şi de notorietatea câştigată în urma scandalului cu Andreea Bălan. Solista Alexandra Pavel, alias Misty, a filmat videoclipul relansării ei, iar Click! are imagini în exclusivitate.

misty

De şase luni încoace, numele ei apare obsesiv în scandalul conjugal Keo-Andreea Bălan, iar asta i-a adus şi nemulţumiri, dar şi câştiguri. După despărţirea celor doi, în aprilie, Misty s-a transformat din femeie “clandestină” în iubită oficială, iar acum iese în lume cu fruntea sus. Ba chiar se pregăteşte să ocupe topurile muzicale cu o piesă compusă chiar de iubitul ei. Zilele trecute,  Keo (36 de ani) şi Alexandra Pavel (24 de ani) au fost împreună la filmările pentru noul videoclip al solistei, la melodia care se numeşte „No Drama”.

misty1

Toată ziua de miercuri, Misty şi Keo au avut treabă cu o echipă întreagă de profesionişti, departe de Capitală, undeva între Ciolpani şi Plo–ieşti. „Filmările au durat peste 10 ore şi nu le-au finalizat, căci vor mai fi şi altele săptămâna viitoare. Piesa seamănă cu una din anii ’60 şi Misty a purtat câteva ţinute extrem de sexy.

misty2

Keo a fost şi el prezent pe platourile de filmare, fiind atent la toate detaliile, iar alături de Misty, în videoclip mai apare şi un model masculin, care goneşte cu solista pe o motocicletă. Keo a fost foarte atent cu iubita lui şi a încercat să-i fie alături de fiecare dată când avea nevoie de ceva”, ne-a povestit o sursă de pe platoul de filmare. Blonda lui Keo şi-a dezgolit trupul în videoclip şi poartă nişte ţinute extrem de sexy.

misty3

Click! a reuşit să pună mâna pe primele fotografii de la filmări, dar şi pe una de cuplu, cu Alexandra şi Keo, aşa cum rar i-a mai văzut cineva împreună. Acest videoclip nu este singura noutate profesională din viaţa solistului compozitor. Azi, Keo îşi va lansa şi noul lui videoclip, care se numeşte „După furtună” şi pe care l-a filmat în urmă cu câteva săptămâni.