Showbiz, Stiri

Primele imagini cu Celia și băiețelui ei

celia_40_6a5b82818c

Celia a postat pe pagina ei de socializare o fotografie cu băieţelul ei, Angelo, pe care l-a născut acum câteva zile.

elia este în al nouălea cer. Pe 19 mai a devenit mămica unui băieţel pe nume Angelo, departe de ţară, tocmai în Australia, unde cântăreaţa a călătorit în urmă cucâteva luni, special pentru acest eveniment fericit. Micuţul a venit pe lume perfect sănătos şi a primit la naştere nota 10.

RTEmagicC_celia-primele-fotografii-bebelus.jpg
Acum, vedeta se bucură de noua comoară din viaţa ei, dar îşi bucură şi fanii de pe Facebook, unde a postat o fotografie cu micuţul ce a cântărit la naştere 4 kilograme fix.

“Azi, 23 mai, puiutul nostru ar fi implinit 40 saptamani de sarcina, insa este acasa langa noi si nu exista bucurie mai mare. Toate cuvintele din lume nu pot exprima ceea ce simtim Am nascut un ingeras de copilas, sanatos si perfect, de 4 kg care ne-a furat inima definitiv si irevocabil tuturor. N-am cuvinte sa multumesc lui Dumnezeu pentru bucuria pe care ne-a trimis-o in viata!

Dragi prieteni, va multumesc din suflet pentru grija voastra, am primit multe mesaje, insa n-am reusit sa raspund, am fost fascinati si răpiti din lumea aceasta, de cand s-a nascut el avem paradisul nostru !”, a scris Celia pe reţeaua de socializare.