Tate
Actualitate

Primele imagini cu Andrew și Tristan Tate, după ce a fost eliberați. Ce au făcut prima dată milionarii, după ce au ajuns în vila de la București

Seara trecută, frații Tate au fost eliberați, după ce au încercat de mai multe ori să iasă din arestul preventiv. Imediat după ce a fost luată decizia de Curtea de Apel București, cei doi au fost așteptați de avocatul lor, iar mai apoi pe Internet au apărut și primele imagini cu frații Tate din vila de la București.

După trei luni petrecute în arest și mai multe contestații depuse, Andrew și Tristan Tate au fost eliberați.

Imediat după ce au ieșit din centrul de reținere, cei doi au fost așteptați atât de avocat, dar și de mai mulți susținători. La câteva ore distanță, milionarii britanici au postat și primele imagini din vila de la București, moment în care Andrew Tate a făcut câteva precizări.

Tate

Primele imagini cu frații Tate, după ce au ajuns în vila din București

Andrew Tate a postat mai multe videoclipuri, după ce a ieșit din arestul preventiv. Așa cum era de așteptat, imaginile cu milionarul britanic, alături de fratele său, au devenit virale, asta pentru că doar pe Twitter, videoclipurile au strâns 11 milioane de vizualizări în câteva ore.

Ulterior, au apărut și alte imagini. Andrew Tate este surprins în timp ce fumează un trabuc, ascultând o melodie care, inevitabil, i-a trimis pe fani cu gândul la dorința celor doi de a fi eliberați.

Este vorba despre „0 – 7 Jacket” de Shane. Mai apoi, a fost surprins și fratele său, Tristan, în livingul vilei lor din București.

Andrew Tate susține că este nevinovat

Milionarul britanic a avut și un mesaj pentru susținătorii săi, căci nu au fost puțini cei care au fost de partea lui.

Andrew Tate a ținut să sublinieze încă o dată că este nevinovat și că, în toată această perioadă, a avut încredere în autoritățile din România.

„În sfârșit, libertate. Este puțin emoționant, pentru că am stat într-o singură cameră de la finalul anului trecut, deci este un moment emoționant. Vreau să îmi exprim respectul pentru autoritățile care ne-au judecat și că ne-au ascultat și pe noi, astfel încât acum să putem fi liberi. Nu am niciun sentiment de ură pentru autoritățile din România sau pentru altcineva, asta pentru că eu cred în adevăr. Cred în Dumnezeu și mai cred că oricine minte, se va afla. Mai cred în justiție, pentru că există 0% șanse ca eu să fiu găsit vinovat pentru ceva ce nu am făcut. Sunt nevinovat și cred că majoritatea oamenilor înțeleg asta și abia așteptam să fiu acasă. Cât am fost în arest am făcut foarte multe flotări. Aș vrea să fac 10.000 până la finalul week-endului. Mă concentrez pe flotări și o să citesc Coranul. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus Andrew Tate, imediat după ce a ajuns la vila din București.

blank