Showbiz, Stiri

Primele declaratii ale tatalui lui Irinel Columbeanu dupa externarea din spital!

La inceputul lunii aprilie, Ion Columbeanu a ajuns de urgenta la spital, din cauza unei raceli groaznice. A stat internat mai bine de doua saptamani, dar medicii l-au vindecat. Acum, barbatul se simte bine dar are probleme cu unul dintre picioare.

61567553.jpg

O vorba din batrani spune ca “Un necaz nu vine niciodata singur”, proverb ce i se potriveste ca o manusa lui Ion Columbeanu. La inceputul lunii aprilie, acesta a fost internat de urgenta la spitalul Elias din Bucuresti, dupa ce s-a pricopsit cu o raceala groaznica. Cazuse la pat si nu se mai putea ingriji de unul singur, asa ca a avut nevoie de asistenta medicala specializata. A stat internat doua saptamani, iar medicii au reusit sa-l puna pe picioare. Iata insa ca la doar cateva luni dupa neplacutul incident, chiar daca se simte destul de bine, Ion Columbeanu are noi probleme de sanatate.

61493902

“Merg in baston, pentru ca ma cam doare piciorul drept, dar in rest sunt sanatos tun. Mi-am reluat activitatile obisnuite, merg la birou, imi vad de ale mele. Ma mai vad cu prietenii, primesc vizite, lucruri obisnuite”, a declarat Ion Columbeanu, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro.