Primarul Sectorului 6 preia sefia PSD Bucuresti Gabriel Mutu, a fost votat, în ședința CExN al PSD care se desfășoară la această oră în Parlament, preşedinte interimar al organizației social-democrate din Capitală.

Primarul discuțiile din CExN vin după ce Gabriela Firea a demisionat, înaintea ședinței, din funcția de președinte interimar PSD București, spunând că și statutul ar trebui amendat deoarece nu este normal ca un interimat să fie asigurat timp de doi ani.

De asemenea, primarul Capitalei i-a dat președintelui PSD, Liviu Dragnea, trei foi scrise de mână în care își anunță demisia și își motivează gestul prin faptul că formațiunea a abandonat proiectele mari ale Capitalei, cum ar fi Centura ocolitoare, metroul sau ELCEN.

Citeste si...
”Este cineva aici?”. Comentariu extrem de acid al Euronews la adresa României

„Consider că programul politic și administrativ, cu sprijinul căruia atât eu, cât și PSD, am câștigat alegerile locale din București în anul 2016, a fost abandonat. O serie de autorități centrale au blocat sau întârziat proiectele mari ale Capitalei: Centura ocolitoare, ELCEN, metrou”, a scris aceasta.