Actualitate, Featured

Primarul Ploieştiului către studenţi, de faţă cu Dăncilă: Sunt convins că nu veţi avea probleme cu gramatica limbii române

Primarul din Ploiești, Adrian Florin Dobre, le-a transmis studenților de la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești convingerea că nu vor avea probleme cu gramatica și topica limbii române. Mesajul primarului liberal a venit la deschiderea noului an universitar, la care a participat și premierul Viorica Dăncilă.

„Mă bucur să văd că mulți tineri decid să vină la UPG Ploiești pentru a urma cursurile aici. Dragi studenţi, nu uitați că voi sunteți cei care puteți duce prestigiul acestei universități mai departe și, totodată, emblema de peste 100 de ani a municipiului Ploiești, ca un oraș unde industria petrolieră s-a dezvoltat. Totodată, mi-aș dori foarte mult ca voi, studenții, să vă implicați, prin idei, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității ploieștene, în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunității prahovene și, în aceeași măsură, puteți să o luați ca pe un sfat, să vă pregătiți foarte bine!”, a spus în discursul ținut în fața studenților primarul din Ploiești, potrivit Mediafax.

Acesta le-a mai transmis studenților să nu uite că astfel pot dezvolta comunitatea ploieșteană, prahoveană sau cea românească.

„Și totodată, atunci când vă pregătiți bine, puteți să dezvoltați această țară pentru că noi, astăzi, avem nevoie de competență și de meritocrație. Nu uitați lucrul acesta niciodată! Este nevoie de așa ceva pentru a putea duce această țară mai departe. Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române și vă urez un an universitar cât mai bun. Mult succes!”, a spus Dobre.

Viorica Dăncilă a terminat în 1988 Institutul de Petrol și Gaze, Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi din Ploiești.