Politic

Primarul iesean Nichita revine în vârful PSD

O ședință la vârf a PSD Iași a consfințit, miercuri dupa-amiaza, dorinta organizatiei judetene a social-democratilor ca Gheorghe Nichita sa renunte la autosuspendarea din functia de primar al orasului, dupa anchetele DNA.
Gheorghe Nichita
Telenovela legata de iubirea obsesiva a edilului pentru o tanara angajata a Primariei a devenit subiect national dupa ce femeia s-a plans ca este hartuita, urmarita si se afla intr-o situatie fara iesire. Adina Samson, tanara care l-a facut pe Gheorghe Nichita sa isi piarda simtul penibilului si sa comita abuzuri cand si-a pus angajatii din subordine sa o urmareasca in permanenta, a demisionat din functia pe care o detinea si pare ca vrea sa uite de scandalul amoros in care e implicata. In acelasi timp, Nichita nu pare deloc afectat de povestea care a tinut prima pagina a tabloidelor si a facut obiectul emisiunilor de la televiziunile de stiri, asa ca a decis sa isi reia functia. In interes national, cum ar zice unii….
 
Surse din conducerea PSD Iasi au declarat ca in sedinta Biroului Politic Judetean s-a votat ca filiala judeteana sa il sprijine pe Gheorghe Nichita in cazul in care va renunta la autosuspendare. De asemenea, Nichita a fost rugat sa revina in fruntea organizatiei judetene.
„Mesajul e clar. Mai departe este decizia lui cand revine, daca revine si cum revine. Are sustinerea BPJ si are girul organizatiilor locale. Mingea este in terenul lui acum”, au declarat surse participante la sedinta pentru stiripesurse.ro.
Seful PSD la municipiu, Mihai Chirica, varful de lance al taberei anti-Nichita, nu a participat la sedinta, spun sursele citate.
Gheorghe Nichita ar urma sa renunte saptamana viitoare la autosuspendare, mai spun surse social-democrate.
blank
blank