Nu a reusit sa devina celebru pe plan international datorita activitatii si succeselor sale in calitate de primar al orasului Iasi. I-a iesit insa acest lucru din cauza apucaturilor sale de crai cu parul carunt dar cu inima zburdalnica si cu dese accese de gelozie ! Cazul primarului Iasiului, Gheorghe Nichita (PSD), care si-ar fi spionat iubita cu Poliţia Locală, a ajuns  si în presa internaţionala.
 
Ghoerghe NichitaDosarul în care este implicat primarul acuzat de procurori ca a folosit Poliţia Locala pentru a-şi spiona iubita, a ajuns în Associated Press si ziariştii relateaza despre felul în care primarul şi-a folosit influenţa politică pentru a obţine avantaje personale, potrivit Gandul. Associated Press a scris despre dosarul în care este implicat primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, acuzat ca şi-a folosit influenţa asupra Poliţiei Locale pentru a-şi spiona iubita şi adversarii politici, iar ştirea a fost preluată în presa internaţionala. Pana la urma, si pe ei, pe jurnalistii straini, ii pasioneaza tot povestile de alcov, pentru ca, daca ar fi inaugurat Ghoerghe Nichita vreo autostrada, in mod cert nu ar fi scris presa straina despre acest lucru. Nu era „picant” si nici interesant.
Primarul Gheorghe Nichita a fost plasat sub control judiciar după ce a fost acuzat că a folosit Poliţia Locală în interes personal pentru a spiona anumite persoane, relatează cei de la Associated Press.
 
În articolele din presa straina se mai precizeaza si ca au fost reţinuţi şi membri ai Poliţiei Locale şi că Nichita este membru al PSD.
Citeste si...
OMS investighează posibile legături între COVID-19 și maladia Kawasaki