Primarul comunei Satu Mare ajuns la spital, în ziua alegerilor, infectat cu COVID
Actualitate, Featured

Primarul comunei Satu Mare ajuns la spital, în ziua alegerilor, infectat cu COVID

Ștefan Cramarciuc, primarul comunei Satu Mare din judeţul Suceava, a fost internat chiar în ziua alegerilor la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Rădăuți, după ce a fost confirmat cu Covid-19.

Primarul comunei Satu Mare Ștefan Cramarciuc în vârstă de 69 de ani, primarul a fost internat duminică dimineață, chiar în ziua în care candida pentru un nou mandat la primărie, scrie Monitorul de Suceava.

Din spital, Ștefan Cramarciuc a menționat că a fost confirmat cu noul corovirus încă vinery seară, dar nu s-a internat sâmbătă deoarece așa i s-a comunicat.

”Forma de boală pe care o am este una ușoară. Eu am respectat toate măsurile de igienă și sanitare care au fost impuse și chiar nu știu de unde am contractat boala. Am simțit că starea mea de sănătate nu este tocmai cea dorită și am decis ă fac niște analize și așa am aflat că am Covid. Cred că era mai rău, dar am avut o eczemă din cauza unei pisici și am urmat un tratament cu antibiotice și asta zic eu că m-a ajutat”, a precizat Ștefan Cramarciuc.

Ștefan Cramarciuc, reprezentant al Partidului Naâional Liberal, este unul dintre cei mai longevivi primari din nord-estul ţării, fiind la conducerea locală încă din 1996.


blank