Featured, Sport

Primarul Aradului anunță că, în 2020, vom avea stadion de top

Primarul Aradului anunță că, în 2020, vom avea stadion de top Consilierii locali a votat, vineri, alocarea a încă 4,4 milioane de euro pentru finalizarea stadionului „Francisc Neuman”. Conform Sport Arad, valoarea totală a investiției va ajunge la 53 de milioane de lei.

Primarul interimar al Aradului, Călin Bibarț, a solicitat realizarea unui audit intern pentru a vedea dacă prețurile acestui proiect au fost dublate, lucru sugerat de Sergiu Vlad, deputat USR. În același timp, edilul i-a asigurat pe suporteri că stadionul va fi gata în 2020: “Nu sunt un expert în construit stadioane şi tocmai din acest motiv am solicitat un audit intern, pentru a afla dacă achiziţiile sau preţurile sunt cumva dublate.

Până la urmă, important este că prin votul lor de astăzi consilierii locali şi-au dat acordul pentru urcarea pe SICAP a ultimelor caiete de sarcini, în care sunt prevăzute lucrările ce mai trebuiesc făcute pentru finalizarea stadionului. Sperăm ca până la finalul anului să avem un câştigător, apoi ar fi bine să nu avem contestaţii, în aşa fel încât firmele ce vin cu cea mai bună ofertă să se apuce de treabă cât mai repede. Acum am mai spus-o şi am promis, stadionul va fi finalizat în anul 2020″, a spus Călin Bibarț, conform sursei citate.

UTA luptă pentru promovarea în Liga 1
UTA ar putea evolua pe noul stadion în Liga 1. Sub comanda lui Laszlo Balint, UTA defilează în Liga 2. După 18 etape, “Campioana Provinciei” ocupă prima poziție în clasament, cu 38 de puncte. CS Mioveni se află pe locul 2, cu 34 de puncte. Rapid completează podiumul, cu 32 de puncte.

Arena „Francisc Neuman” va avea o capacitate de 12.000 de locuri
Clasament Liga 2