Featured, Social

Primar PSD, prins in curtea scolii si rupt in bataie. Politia a deschis ancheta

Primar al comunei Tritenii de Jos din județul Cluj, Valer Sașa (PSD), a fost bătut sâmbătă seară de doi tineri, în curtea școlii din localitate, informează Turda News.net.

Primar al comunei Tritenii de Jos din județul Cluj, Valer Sașa a fost dus la spital cu o ambulanță, pentru a i se acorda îngrijiri medicale! Polițiștii fac cercetări pentru a identifica toate persoanele implicate și au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

”Un bărbat de 56 de ani din comuna Tritenii de Jos a reclamat faptul că în seara zilei de 19.01. a.c. ar fi fost victima unei agresiuni comisă împotriva sa de către doi tineri, agresiune comisă în curtea școlii din localitate. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor celor implicați.”, a transmis IPJ Cluj, la solicitarea sursei citate.

Incidentul s-a produs în jurul orei 22.00, iar primarul ar fi fost lovit inclusiv cu bocancul în cap.