Social, Stiri

Primar distins „Pentru implicarea în viaţa comunităţii”

Premiul special al Revistei VIP a fost acordat edilului Neculai Onţanu

media_20131129113028_361

Revista VIP împreună cu Centrul de Evenimente şi Conferinţe Ambasad`Or Events&Leisure au organizat joi, 28 noiembrie, Gala Ambasad`Or, aflată la a doua ediţie, în cadrul căreia primarul Neculai Onţanu a fost premiat „Pentru implicarea în viaţa comunităţii” – categoria „Contribuţie la dezvoltarea societăţii”.

Evenimentul şi-a propus să îi premieze pe cei care, de-a lungul anului, prin rezultatele obţinute în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea, pot purta titulatura de „ambasadori” ai activităţii pe care o reprezintă.

Premiile au fost acordate pe mai multe categorii, respectiv: muzică, sport, modă, mass media, film, teatru, sănătate, pentru fiecare categorie fiind oferite mai multe distincţii care au încercat să definească omul şi activitatea care a determinat oferirea premiului.

media_20131129113029_897

Alături de primarul Neculai Onţanu, la Categoria “Contributie la dezvoltarea societatii” au mai fost premiaţi: Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Tedorovici pentru “Dezvoltarea societatii”, preşedinta Asociaţiei Partenerilor Diplomaţilor Români, Luminita Fatu pentru “Promovarea Romaniei in lume”.

La acelaşi eveniment, au mai fost premiate la alte categorii nominalizate în cadrul galei, numeroase personalităţi, printre care: Catalin Maruta pentru “Cel mai bun show”,  Madalin Ionescu, pentru “Cel mai bun entertainer”, Nicoleta Luciu pentru “Cea mai buna emisiune de divertisment Bingo Romania”, Teo pentru “Cea mai buna prezentatoare TV”, Andreea Esca pentru “Cea mai buna prezentatoare de stiri”, Andra pentru “Cea mai buna interpretă” şi mulţi alţii.

De asemenea, primarul Neculai Onţanu a mai fost premiat, tot joi, de Institutul Bancar Român, cu ocazia organizării celei de-a IX-a ediţii a „Zilei Europene a Concurenţei şi Competitivităţii în România”, la secţiunea Gala „Campioni români în afaceri”.

 

blank