Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Prima vizită prezidenţială la pătuţul nepoatei

Traian Băsescu: „Ţin să vă anunţ că am obţinut titlul de bunic!”

eba-basePreşedintele Băsescu şi-a văzut pentru prima dată nepoţica, în urmă cu câteva minute şi a părăsit fericit Spitalul Universitar, declarând că i-a făcut primele fotografii.

Încântat, Traian Băsescu a comunicat oficial, pe un ton glumeţ, că: „Ţin să vă anunţ că am obţinut titlul de bunic!”.

La prima vizită, proaspătul bunic a fost însoţit de Maria Băsescu şi fata cea mai mare, Ioana Băsescu. Toţi trei au venit în ţinute lejere, Băsescu fiind îmbrăcat degajat, într-o cămaşă descheiată la gât şi cu un zâmbet permanent pe chip.

Preşedintele a mai spus că nepoţica a avut prima masă, a supt la sân şi că numele fetiţei va fi stabilit de părinţi. La fel, tot tinerii părinţi vor stabili cine vor fi viitorii naşi.

Fetiţa s-a născut cu o greutate de 2, 7 kilograme, cu o lungime de 47 centimetri, iar doctorii i-au dat nota de naştere Apgar: 9.

Elena Băsescu a născut prin cezariană, mai devreme cu aproape trei săptămâni faţă de termen, la ora 2.32, iar operaţia de cezariană s-a încheiat la ora 3.30.

La naştere a participat şi proaspătul tătic, Bogdan Ionescu, care a rezistat bărbăteşte la întreaga procedură. Tăticul este în culmea fericirii!

blank