Showbiz, Stiri

Prima vedetă de televiziune care şi-a recunoscut homosexualitatea loveşte din nou!

Bombă! Leonard Miron şi-a găsit „mama” pentru viitorul copil

02-03-ghetarul-din-Alesund_85ae9b9d86
Leonard Miron şi Miguel, pe valea ghețarului Alesund, din Norvegia

  După ce anul trecut, Leonard Miron (44 de ani) a făcut marea dezvăluire şi a recunoscut că este homosexual, spre admiraţia sau dezaprobarea multora, acum vine cu o nouă bombă.

Fosta vedetă TVR a declarat că este gata să aibă un copil cu prietenul lui, Miguel. Adică a descoperit metoda de a deveni tată, fără să-l înşele pe Miguel, găsind femeia potrivită pentru această „misiune”!

02-03-luni-Cu-louise_897815d196
Leonard si Louise

„O ştiu de multă vreme. Louise Roberts, pentru că aşa o cheamă pe viitoarea mămică, este un om extrem de puternic, care, deşi a trecut prin experienţe dure, ştie exact ce vrea de la viaţă. Cu ea, eu şi Miguel suntem prieteni foarte buni de vreo 10 ani. Ne-am cunoscut pe vremea când lucram împreună în Aeroportul Gatwick, eu fiind cel cu care Louise şi-a dat examenul de însoţitor de zbor. De atunci am rămas foarte buni prieteni. După câţiva ani, având suficient spaţiu în casa în care stăteam atunci, Louise s-a mutat cu noi, iniţial doar pentru câteva săptămâni, care, apoi, s-au transformat în vreo trei ani. Chiar dacă ulterior drumurile noastre s-au despărţit, am rămas la fel de apropiaţi. În cursul acestei luni o aşteptăm la noi, să ne ajute la alegerea mobilei şi a planurilor de grădină pentru noua noastră casă”, a declarat Leonard Miron într-un interviu pentru Libertatea.

Louise este manager de firmă şi a studiat dreptul, iar acum se pregăteşte să intre în baroul londonez, examenele fiind programate anul viitor. „E un om pe care noi îl admirăm, iubim şi respectăm necondiţionat”, a precizat Leonard, care adaugă că ideea ca ea să fie mama copilului lor a venit de la Louise, propunerea năucindu-l. După ce s-au dezmeticit şi-au făcut analizele medicale şi au decis că cea mai bună soluţie este inseminare artificială. Louise nu este lesbiană „nici măcar în vis”, spune Leonard.

02-03-Foto-4-QM2-in-Funchal_6367c2e840

„A fost căsătorită şi, după o experienţă nu foarte fericită, a decis că e mai bine să stea departe de verighetă. Acum, apropiindu-se de 40 de ani, s-a gândit că, atingând o stabilitate profesională, financiară şi emoţională, e timpul să facă următorul pas: acela de a avea un copil fără a implica în ecuaţie şi ideea de soţ”, mai spune fosta vedetă tv. „După euforia iniţială am stat şi ne-am gândit mai bine… Louise urmează să intre în baroul londonez în primăvara anului viitor, ceea ce înseamnă o perioadă plină de examene şi de stres pentru ea. Iar responsabilitatea pre şi postnatală fac lucrul ăsta extrem de dificil. În plus, eu şi Miguel suntem în plină perioadă de tranziţie de la viaţa de oraş la viaţa la ţară. Eu mă gândesc serios la mutarea din sectorul relaţiei cu clienţii în cel managerial în bancă. Vreau să devin director de filială. În plus, Miguel îşi împarte timpul între cele două slujbe din Londra şi afacerile familiei din Madrid”. Dar la anul este posibil să-şi vadă visul cu ochii!

Totodată, Leonard mai dezvăluie o bombă! Viitorul Leonard jr va fi „crescut în trei”, pentru că experienţa personală acumulată în copilărie l-a învăţat că o mamă este indispensabilă în formarea unui copil. „Prezenţa unei mame e capitală în tot ceea ce înseamnă educaţia, dezvoltarea, formarea unui copil. Aşa că, dacă vom reuşi să avem un copil, îl vom creşte în trei!”, a explicat Leonard.

02-03-luni-La-petrecerea-de-dupa-primirea-cetateniei_fbe212cf78

Leonard Miron şi iubitul lui, Miguel, s-au cunoscut în România. Pe atunci, partenerul fostei vedete TVR lucra la British Council, la Bucureşti. Au trecut 12 ani de atunci, şi relaţia lor merge ca pe roate. Cei doi sunt pasionaţi de călătoriile cu vaporul, astfel că au decis ca în fiecare an să meargă în patru croaziere. “Anul acesta mi s-a împlinit visul să traversez Atlanticul de la New York la Southampton la bordul celui mai luxos transatlantic în acest moment: Queen Mary 2”. De altfel, ei au aniversat la bordul unui vas împlinirea a 12 ani de când sunt un cuplu: “Ca să aniversăm 12 ani împreună, ne-am întors la prietenii noştri de pe Norwegian Epic pentru o săptămână, în zona vestică a Mării Mediterane”. (I.G.)

 

 

 

blank