Showbiz, Stiri

Prima soacra a Adrianei Bahmuteanu o acuza ca a fost cuplata cu Viorel Lis

Adriana Bahmuteanu trece de la scandalul cu Prigoana, la unul mai piperat cu prima ei soacra

 

Adriana BahmuteanuPrima soacra a Adrianei Bahmuteanu iese la rampa cu acuzatii destul de ciudate. Prima casatorie a Adrianei a fost cu Cosmin Bahmuteanu, iar mama acestuia, dupa ani de zile, spune ca l-a parasit pe primul ei sot mintind ca pleaca la coafor, loc de unde nu s-a mai intors.

 

“Adriana trecea intr-a 12-a, avea 17-18 ani, el era cu 4 ani mai mare. A cunoscut-o iesind din liceu. Dupa ce a absolvit, au mai vorbit un an si apoi s-au casatorit. Era o fata rusinoasa, tacuta, un copil. Nu era volubila si foarte certareata ca acum. I-am tinut la noi, i-am ajutat cu masa, incalzire si facultate. Sotul meu a dus-o prima data sa lucreze in televiziune. Datorita noua e aici, din prima zi de facultate am scolit-o. Erau foarte tineri si se mai certau, erau gelosi, aveau discutii dar nu se jigneau. […] A plecat apoi de acasa fara sa spuna nimic, a mintit ca merge la coafor si nu s-a mai intors. La inceput eram linistita, dar cand am inceput sa aflu ca avea o relatie cu Lis m-am schimbat. Cosmin a urmarit-o si a aflat ca e adevarat ce scria in ziare. Mosul i-a dat bani ca sa isi ia discuri. Sunt convinsa ca a fost cu Lis, de aia a plecat de acasa.”, a spus mama lui Cosmin Bahmuteanu, fosta soacra a Adrianei.

 

In aceasta situatie Viorel Lis s-a vazut nevoit sa iasa cu declaratii lamuritoare, spunand ca nu a fost nimic intre el si Adriana, decat o relatie profesionala.

 

“Acum, după 17 ani nu stiu de ce mai exista aceasta discutie. Nu face decat rau. Aceasta declaratie mi-a facut rau, pentru ca s-a legat de perioada de inceput cu Oana. Asta a deranjat-o pe Oana. Ce simte Oana acum ca atunci cand eram eu la inceput cu ea, as fi avut si o relatie cu Adriana. Am avut o relatie de colaborare, s-a ocupat de campania mea. A fost o perioada in care m-a ajutat foarte mult. Imi spunea ce greseam, cum sa ma imbrac, si atunci ea m-a ajutat foarte mult. Era reporter, foarte draguta, micuta, dar relatia a fost o relatie de colaborare. Niciodata nu as putea sa vorbesc de relatiile intime cu alte femei.”, a spus Viorel Lis. .