Showbiz, Stiri

Prima reacţie a lui Wilmark despre eliminarea din echipa „Dansez pentru tine”

„Producatorii emisiunii ştiau de luni de participarea mea la alte emisiuni”

Wilmark1

La aproape o saptamana dupa ce a fost eliminat din echipa emisiunii „Dansez pentru tine”, Willmark a ales ca prin intermediul paginii sale de Facebook, sa dea un comunicat pentru a explica cele intamplate.

wilmark-elwira-petre-dansez-pentru-tine11

Din acest sezon, Wilmark nu mai face parte din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”. Coregraful a fost inlocuit cu sotia lui Mihai Petre, Elwira, iar mutarea a fost facuta cu doar cateva ore inainte de inceperea noului sezon al emisiunii.

Motivul invocat de Pro Tv pentru inlocuirea micutului Will din echipa show-ului, cu doar cateva ore inainte de inceperea noului sezon, consta intr-o aparitie a lui in emisiunea “Roata Norocului” de la Kanal D.

Wilmark-1

Desi a ales sa mearga inainte fara a face prea multa valva in jurul acestui subiect, Wilmark a ales astazi sa dea un comunicat de presa prin intermediul paginii sale de Facebook, explicand ce s-a intamplat defapt.

„Multumesc PRO TV si mai ales echipei frumoase pentru ‚familia’ pe care mi-a oferit-o atatia ani. Nu m-am despartit cu suparare, dar recunosc ca am o parere de rau pentru faptul ca nu am fost inteles la momentul potrivit.

Nu am avut contracte cu alte televiziuni dar e foarte adevarat ca am acceptat sa merg la un alt post de TV; producatorii emisiuni ‚Dansez pentru tine’ stiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D.

Pot sa spun doar ca n-am intelez de ce au ales ultima zi sa ma anunte?

Am apreciat ca televiziunea care m-a invitat, a inteles situatia complicata in care ma aflam si a decis sa amane difuzarea emisiunii in care am fost invitat.

Inteleg si postura in care s-au regasit si cativa dintre cei ce au fost nevoiti sa ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt in continuare la fel de dragi si pe care nu-i condamn in nici un fel.

Pentru mine e o schimbare importanta, sunt o persoana pozitiva si vad in asta un impuls de a creea si a participa in alte proiecte artistice precum noul spectacol de musical ‚Tropicasao’ sau sa ma ocup in continuare de scoala de dans sau agentia de evenimente.

Voi incheia spunand urmatoarele: Sustinerea familiei, prietenilor si mai ales a fanilor, minunatele mesaje pe care le-am primit de la acestia mi-au umplut sufletul de bucurie, iar toata tristetea pe care am avut-o in suflet in momentul in care a inceput emisiunea, fara ca eu sa fiu in platou, s-a spulberat dupa ce am citit primele randuri scrise de catre voi.

Va multumesc tuturor si promit sa nu dezamagesc pe nimeni!”, a scris coregraful pe reteaua de socializare.

cornel-patrichi-concurs1

Si Cornel Patrichi, omul care anul trecut pe vremea asta era inlocuit de Edy Stancu la pupitrul juriului emisiunii „Dansez pentru tine”, a facut o serie de afirmatii ce pun sub semnul intrebarii motivele invocate de catre staff-ul emisiunii pentru inlaturarea lui Wilmark din echipa show-ului tv.

blank