Mircea Badea a avut prima reactie, dupa dezvaluirile facute de Oana zavoranu. Asa cum era de asteptat, realizatorul tv a fost zgarcit in declaratii.

61567337

Oana Zavoranu a decis sa il puna la punct pe Mircea Badea si continua seria amanuntelor incediare din relatia pe care a avut-o cu acesta in urma cu mai multi ani. „Eu nu vreau sa imi fac publicitate pe spatele lui, asa cum susine acest ciumpalac”, a declarat Oana Zavoranu la Kanal D”Mirciulica- pu** mica! Am orgasm intern si extern cand il vad! Vaaai, ce urat am zis! Nu e o mandrie pentru mine sa vorbesc despre el”, a completat ea.

61567339

Bruneta a explicat de ce a decis sa faca dezvaluiri de senzatie despre Mircea Badea: „Daca esti mitocam si neam prost?! Mie nu imi place sa ma tiganesc, nu ma apucam sa dau detalii din budoar daca el nu zicea ca eu sunt o duduita care viseaza relatii cu el”. „Il aduc eu cu picioarele pe pamant imediat! Nu am orgasm cu el, n-am fantezii. Daca nu ii dadeam drumul la usa, el ataca pe la balcon. Era un Spider Man. Escalada patru etaje ca sa ajunga la mine”, a povestit Oana Zavoranu la Kanal D.

Mircea Badea a avut prima reactie dupa toate aceste dezvaluiri, insa a fost destul de retinut. „Nu ati terminat cu cretinismele? „, a spus acesta la Kanal D. Intrebat daca vrea sa comenteze ceea ce spune Oana acesta a raspuns sec : „Doamne fereste!”.

Citeste si...
Andi Moisescu, umilit de Andreea Esca.