Politic, Stiri

Prima reacţie a lui Iohannis după retragerea lui Antonescu

„Am văzut un gest al unui mare om politic: Crin Antonescu!”

 Iohannis

Prim-vicepreşedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis, a declarant, sâmbătă, că retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidenţiale reprezintă un gest unic în ultimii 24 de ani, al unui mare om politic, el arătând că Antonescu a renunţat la candidatură pentru a întări PNL.

„Astăzi am văzut un gest al unui mare om politic: Crin Antonescu. Am asistat la un gest unic, în ultimii 24 de ani, făcut de un om politic cu o poziție foarte puternică, foarte bine plasat, care a renunțat la toate acestea pentru a întări partidul”, a precizat Iohannis, într-un comunicat remis presei.

Iohannis a precizat că prin decizia luată, Crin Antonescu a dovedit că pune interesul partidului și al României înaintea propriului interes și a propriei cariere politice.

„Consider că, prin gestul făcut astăzi, Crin Antonescu rămâne cel mai valoros om al Partidului Național Liberal și sper și îmi doresc ca împreună să reușim să întărim PNL și să atingem împreună obiectivele politice pe care și le propune Partidul Național Liberal’, a mai spus Iohannis.

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea acestei formaţiuni politice.

 

blank