Ludovic Orban
Actualitate

Prima plecare din PNL după decizia de excludere a lui Ludovic Orban: Pleacă el din PNL, plec și eu!

Deputatul Ionel Dancă îşi anunţă plecarea din PNL după decizia Biroului Executiv al PNL de a propune excluderea lui Ludovic Orban. Ionel Dancă este dintre primii parlamentarii care şi-au anunţat plecarea din grupul parlamentar al PNL după demisia lui Ludovic Orban de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Prima plecare din PNL după decizia de excludere a lui Ludovic Orban. „Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec și eu!”, a anunţat deputatul Ionel Dancă pe Facebook.

„Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul și a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL.
Nu pot accepta trădarea și bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis și PNL care dau acum guvernarea țării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat și muncit și împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat”, a motivat Ionel Dancă.

În opinia lui Dancă, „excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoți spiritul liberal din PNL care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală și democratică a României fără PSD”.

„Istoria Partidului Național Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban care și-a dedicat aproape toată viața partidului și a luptat cu toată energia împotriva avatarurilor comuniste din politica românească, de la FSN, FDSN, PDSR și PD până la actualul PSD.
Din păcate, o gașcă de nevertebrate politice, de lichele și trădători, de impostori și bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către președintele Klaus Iohannis, distruge Partidul Național Liberal, își bate joc de români și predă guvernarea și țara la PSD.

Dar, mai gravă decât distrugerea celui mai frumos partid istoric din România este distrugerea speranței într-o guvernare de dreapta care să dezvolte România, așa cum așteaptă românii de mulți ani.
Eu încă mai am această speranță și sunt hotarat să lupt în continuare pentru o nouă politică națională liberală care să le ofere românilor din nou încrederea într-o guvernare de dreapta care să ofere șansa de dezvoltare și de realizare în viață fiecărui român.
Indiferent de nume și de siglă, suntem și rămânem liberali, pentru România până la capăt!”, a mai spus Ionel Dancă, pe Facebook.