Showbiz, Stiri

Prima noapte de dragoste

Prima dragoste si intaia nopate de amor nu se uita niciodata. Bianca Jurca, una dintre cele mai dorite burlacite din Romania, ne-a povestit cum a decurs prima sa experienta sexuala. “Actiunea” a avut loc seara, la ea acasa.

Liceul este pentru cei mai multi unul dintre cele mai intense perioade din viata. In cele mai multe cazuri in aceasta perioada se intampla cele mai importante lucruri, mai ales pe plan sentimental. La fel a fost si pentru Bianca Jurca, care a trait unele dintre cele mai intense sentimente din viata ei in clasa X-a. “Prima mea iubire a fost Razvan, eram la liceu in clasa X-a! El era mai mare cu doi ani decat mine! Eu eram indragostita de el din clasa a IX-a, de cand l-am si vazut prima data! El in era intr o relatie, din cate imi aduc aminte!”, ne-a povestit sexoasa bruneta.

Dupa un an s-a intamplat ca cei doi sa stea de vorba mai mult, iar fiecare pauza era motiv de revedere. Tanara bruneta ne-a spus ca incet, incet s-a indragostit. “Era un fel de dragoste, care de atunci nu am mai simtit-o, o dragoste inocenta! La ore nu mai eram atenta, imi doream decat sa vina pauza sa-l vad! Dupa vreo o luna eram un cuplu”, ne-a spus Bianca Jurca.

De altfel, ea a vorbit, fara perdea si despre prima experienta sexuala, care a a avut loc la varsta de 17 ani. “Chestia aia draguta s-a intamplat binenteles intr-o seara… la mine acasa! A fost ok, dar nu memorabil! Dar ce a urmat dupa a fost bine de tot, in sensul ca eram compatibili din toate punctele de vedere! Am stat doi ani impreuna si a fost o relatie minunata, fara intamplari neplacute, cu respect si iubire maxima!”, ne-a mai spus bruneta.

Cum lucrurile deveneau din ce in ce mai serioase, cei doi s-au si logodit. Dar din nefiricire, departarea a facut ca relatia dintre Bianca si Razvan sa fie sortita esecului.

“Ne-am si logodit, a fost foarte romantic, mi-a dat inelul ca la carte! Am primit un inel frumos! Despartirea a fost de comun accord, cand eu am plecat la facultate si ne vedeam tot mai rar! In acest moment sunt prieteni buni si chiar ne mai vedem din cand in cand!”, ne-a mai povestit Bianca.