Prima imagine
Politic

Prima imagine cu liderii PSD și PNL împreună la negocieri. Au ajuns la un acord în ceea ce priveşte creșterea pensiei minime de la 800 la 1.000 de lei

Prima imagine de la runda de negocieri între liderii PSD-PNL-UDMR a avut loc azi, începând cu orele 16.00, negocieri conduse, de data aceasta, de Nicolae Ciucă, premierul propus de PNL.

Liderii PSD, PNL și UDMR au discutat despre creșterea pensiilor şi a salariilor şi despre aspecte de politică fiscală. Prima imagine cu liderii PSD și PNL la negocieri îi surprinde pe Florin Cîţu şi Nicolae Ciucă pe de o parte, Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu de cealaltă parte.

După ce liberalii l-au votat pe Nicolae Ciucă drept propunerea PNL pentru funcția de premier, echipele de negociere ale celor două partide s-au întâlnit începând cu orele 16.00 pentru a negocia ultimele capitole din programul de guvernare și pentru a stabili numele viitorului prim-ministru.

Liderii PSD, PNL și UDMR au agreat joi la negocierile de la Parlament creșterea pensiei minime de la 800 la 1.000 de lei, au declarat surse politice.