Showbiz, Stiri

Prima declaratie a lui Randi

Randi a dat prima declaratie dupa acuzatiile politiei

RandiCantaretul Randi, pe numele adevarat Andrei Stefan Ropcea si fratele acestuia sunt suspectati de catre politie pentru evaziune fiscala, cu un prejudiciu estimat la 100.000 de euro. Cei doi au dat declaratii la sediul Politiei din Ilfov, iar la iesirea din sediu Randi a declarat ca el si fratele lui nu sunt acuzati, ci suspectati.

„Eu nu ma ocup cu nimic , eu sunt cu numele acolo ( la firma cercetata ), am finantat, e o afacere de familie. Fratele meu e imputernicit. Nu suntem acuzati, suntem suspectati, nu suntem vinovati, suntem cercetati”, a declarat Randi.

Conform unui comunicat de presa, venit din partea Politiei Ilfov, reiese faptul ca prejudiciul bugetului de stat ajunge la aproximativ 100.000 de euro, conform mediafax.

„In urma investigatiilor efectuate, sub directa coordonare a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, a reiesit faptul ca, in perioada 2011-2012, doi barbati, administrator, respectiv imputernicit in cadrul societatii, au prestat servicii de organizare evenimente, pentru care nu au inregistrat in contabilitate veniturile realizate, creand un prejudiciu bugetului de stat de aproximativ 100.000 de euro”, conform comunicatului de presa al Politiei Ilfov.

blank