International, Stiri

Prima concurentă Miss America cu tatuaje lucrează în armată

Un tatuaj este chiar însemnul U.S. Army Dental Corps. Statul american Kansas este reprezentat, anul acesta, în competiţia pentru Miss America, de o concurentă atipică. Sergent Theresa Vail este prima concurentă din istoria competiţiei care are tatuajele la vedere. În plus, tot ca o particularitate, Theresa are o carieră în Armată.

theresa_veil_70941800O concurenta care sparge toate stereotipurile, Theresa are însemnul U.S. Army Dental Corps pe umărul stâng şi o rugăciune pe o parte a mijlocului.

theresa-veil-2_53938500Potrivit acesteia, nu ar trebui să para nimănui ciudat că, în ciuda acestor particularităţi, participă la o competiţie Miss: „Cele două (concursul miss şi armată) ar putea părea de la capete diferite ale spectrului, însă sunt similare. Cred ca a fi Miss America presupune aceleaşi calităţi cu a fi un bun soldat”.

theresa-veil-3_95444900„Miss America nu are o familie a ei timp de un an. Nu are un oraş de reşedinţă şi nici un pat în care să doarma noapte de noapte. Îşi dă un an din viaţă ţării”, a declarat Theresa.

blank