Boris Johnson
Sport

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, făcut “șarlatan” de o legendă a lui Liverpool. De la ce a pornit totul

Boris Johnson a fost “lovit” de unde se aștepta mai puțin. Prim-ministrul Marii Britanii a fost criticat de o legendă a lui Liverpool, Jamie Carragher, care l-a făcut “șarlatan”.

Totul a pornit de la un mesaj video transmis de Boris Johnson pentru Rangers, înaintea finalei Europa League, împotriva celor de la Eintracht Frankfurt.

“Acest șarlatan are nevoie de un prompter pentru că nu are nicio idee cine e Rangers și ce este Europa League”, a scris Jamie Carragher, alături de un emoji cu un clown.

De la ce a pornit supărarea lui Jamie Carragher față de Boris Johnson

Supărarea lui Carragher a venit după ce a văzut că Boris Johnson a avut nevoie de un prompter pentru a citi acel mesaj de susținere pentru Rangers.

“Vreau să le doresc celor de la Rangers mult noroc în finala Europa League, din această seară. S-au întâmplat multe cu clubul de când ați așteptat un asemenea meci. Așa că este o recompensă fantastică pentru dedicarea fanilor, la bine și la greu. Și e mereu grozav pentru sportul din Marea Britanie și pentru Marea Britanie în sine să vadă marile noastre echipe că evoluează pe marile scene. Așa că, orice se întâmplă pe teren, aș fi extrem de bucuros să văd steaul vostru în Spania. Și știu că ne veți face mândri. Succes!”, a fost mesajul Premierului Mari Britani.