Editorial, Stiri

Prigonirea lui Prigoana. Afaceri ilegale sub masca divortului

Prigonirea lui Prigoana. Afaceri ilegale sub masca divortului

Prigoana In toamna anului 2003, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu s-au casatorit prima data, dupa o relatie de basm de un an.

Luna de miere a a fost cat se poate de pacatoasa caci proaspetii insuratei au divortat imediat dupa ce s-a terminat mierea. In acest timp,domnul Prigoana om de afaceri si netrecut inca prin stresul politic a infiintat postul Realitatea tv, despre care afirma ulterior ca e un “cal mort” si o vinde. Adevarul gol-golut era ca trustrul Realitatea- Catavencu avea datorii la stat in valoare de 60 de milioane de euro, dintre care 18 milioane facute doar de Realitatea. Postul de stiri a fost vandut omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Si cum apele s-au mai linistit Prigoana isi da seama ca ii lipseste fosta sotie si decide in ianuarie 2004 sa o ceara din nou pe Adriana Bahmuteanu in casatorie. Astfel milionarul si vedeta s-au casatorit din nou, în mare secret, în Las Vegas, dar dupa doar trei luni Prigoana a intentat divort. Ulterior, mirele si-a mai calmat nervozitatea si a retras actiunea de divort, pornit pe fapte mari sa lupte pentru casnicia sa inca pentru cateva luni.

 

In vara aceluiasi an, august 2004, cei doi au divortat cu surle si trambite, in presa nelipsind scandalul, jicnirile reciproce si dezvaluiri de dedesubturi ale unei relatiei cu nabadai de care a aflatsi purcelul lui Vasile din Cucuietii de Sus. Coincidenta sau nu, anul2004 a fost unul dificilpentru “regele gunoaielor”, SilviuPrigoana. Presa a scos la iveala afacerile pe care acesta le avea cu Statul roman pe bani grei. Regele controla un contract de salubritate incheiat de firma Rosal Grup SA(a carui patron e Silviu Prigoana) cu Primaria Sectorului 3, in care facea referire la achizitia serviciului de salubritate, preluat de la Primaria Municipiului Bucuresti, condusa atunci de Viorel Lis. Contractul a fost incheiat, la vremea respectiva, pe o perioada de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire si a tot fost reinnoit constant prin multiple acte aditionale, in ciuda faptului ca din 2004 a fost declarat ilegal de Curtea de Apel. La fel a evoluat si pretul maturarii strazilor de catre angajatii regelui, de 8 ori mai mare decat cel stabilit standard. Cu toate acestea, Silviu Prigoana nu a avut nevoie de negocieri, pretul pentru serviciile sale au fost acceptate imediat. Bineinteles scandalul divortului Prigoana- Bahmu era pe vremea aceea mult mai mediatizat decat dezvaluirile afacerilor ilegale pe care le derula dragul de Prigoana.

 

Calm, calm, calm, ca de dinaintea furtunii, presa nu mai avea pe prima pagina numele Prigoana, jurnalistii nu mai sunau pentru vreo declaratie in exclusivitate, caci acesta nu mai prigonea pe nimeni, fapt care i-a dat de gandit omului.Si de atatea ganduri  pe 31 august 2005, Prigoana si Bahmu se casatoresc a treia oara, bineinteles nu pentru mult timp, desi de data aceasta a fost un record , 2 ani.

 

Regele gunoaielorse visa de acum rege in Parlament si a inceput sa cocheteze cu politica PDL. Divorteazain 2007 si se pregateste intens sa joace oficial pe scena politica . Castiga un mandat de deputat in Parmalentul Romaniei in anul 2008.Orice om politic, care se vrea important, are nevoie si de o imagine pe masura. Familiaa fost solutia gasita de omul politic Prigoana pentru a da poporului senzatia de om stabil si cu ‘scaun la cap” , si astfel in 7 mai 2009 isi uneste din nou destinulcu saraca Bahmu, care imbraca “rochia de mireasa” pentru a patra oaracu acelasi barbat, fatalul Prigoana.

 

De aici lucrurile au inceput sa se schimbe, in fata electoratului omul politic pune accent pe familie si importantasa pentru el, ii daruieste si copii sotiei sale, nu doar o viara frumoasa si linistita, insa ca sa nu se plictiseasca decide sa divorteze de partid. La data de 1 iunie 2010 a demisionat din PDL, pentru a reveni la data de 7 septembrie a aceluias an. A fost intens mediatizat pentru ideile sale politice, iar in 2012 a candidat la Primaria Capitalei, pe care o visa sa o detina doar el. Familia nu a lipsit din peisaj, ba mai mult se lauda ca l-a refuzat pe Barack Obama, sa ia cina cu el, pe motiv ca avea doar un weekend liber rezervat sotiei si copiilor pentru a face o mini vacanta la un parc de distractii.

 

Aztazi, Silviu Prigoana a divortat si de partid si de iubita sa sotie Bahmu. A demisionat oficial din PDL, dupa esecul alegerilor de primar, pentru a ctiona independent din punct de vedere politic si a intentat divort impotriva sotiei, dupa ce a acuzat-o ca i-a rapit copii. Nu stim ce mai pregateste domnul Silviu Prigoana, ce bomba politica sau ce mascare de afacere ilegala, dar stim ca obiectivul e atins, mediatizare intensa in scandalul din familie si mai putina politica si afaceri ca doar e nevoie de timp ca Prigoana sa se destreseze un pic.

 

blank