Showbiz

Prigoana si sotia lui se incing in declaratii si acuzatii grav

Celebra si interminabila telenovela ai carei protagonisti sunt Silviu Prigoana si sotia lui, Adriana Bahmuiteanu, nu este aproape de final, ba chiar pare a fi din ce in ce mai palpitanta. Cei doi soti, aflati in proces de divort, se incing in declaratii si in azucatii: “o sa spuna ca sunt pedofil si mi-am agresat copiii sexual”, a decretat Prigoana in emisiunea Cancan.ro.

silviu-prigoana-salubrizare-cluj

Omul de afaceri si-a declarat mahnirea si consternarea fata de faptul ca sotia sa ar fi afirmat in instanta ca unul dintre cei doi copii ai lor suifera de autism si a afirmat ca este inadmisibil ca o mama sa isi denigreze copiii, indiferent care este miza acestui lucru. La randul ei, Adriana Bahmuteanu a negat ca ar fi spus acest lucru in instanta, dar toata lumea isi aminteste ca tot ea a facut publica o boala mai rara a unuia dintre cei doi baieti ai ei si ai lui Prigoana.

O boala care il va pune intr-o lumina defavorabila pe copil de acum inainte, mai ales ca spusele mamei sale au fost consemnate de presa, iar presa poate fi citita de toata lumea. Un lucru este cert: de la zi la zi, lupta dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu se inteteste, iar cei care au cel mai mult de pierdut sunt cei doi baieti aflati la varsta la care inteleg tot si la care se pot confrunta la scoala cu anumite mici rautati din partea celorlalti copii.