Showbiz, Stiri

Prigoană şi Bahmu n-au pace şi se ceartă zi de zi!

Soţul şi-a trimis nevasta în braţele fostului amant, dar acesta le-a dat un răspuns ferm

scandal Bahmu mihai_achim

De câteva zile iar nu mai este linişte în casa Prigoană, motivul certurilor dintre cei doi soţi fiind procesul intentat de Bahmu împotriva uneia dintre firmele care i-au aparținut politicianului. La rampă cu declaraţii a ieşit şi Mihai Achim, bărbatul pe umărul căruia a prins vedeta de televiziune, după al patrulea divorţ de omul de afaceri.

După al patrulea divorţ şi încă o împăcare, între Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu sunt din nou tensiuni. Cei doi nu se mai înţeleg din cauza procesului intentat de Bahmu uneia dintre firmele lui Silviu Prigoană, în cadrul căruia instanţa i-a dat ei câştig de cauză. Conform brunetei, omul de afaceri ar fi deranjat de acest lucru. Mai mult, acesta i-ar fi sugerat partenerei de viaţă să se întoarcă la Mihai, bărbatul în braţele căruia ea şi-a găsit alinarea după al patrulea divorţ.

La auzul acestor vorbe însă, Mihai Achim a lăsat de înţeles că nu mai este loc pentru vedeta de televiziune în viaţa lui, declarând că uşa lui este „închisă”.

„Nu prea mă interesează acest lucru. Sunt căsătoriţi, sunt în casa lor şi acolo fac ce vor. Mă aşteptam să nu dureze mult, dar nu pot să spun că mă bucur că am avut dreptate. Uşa mea nu mai e deschisă pentru Adriana, s-a închis de când am o nouă relaţie. Totul este foarte închis. Acum, de sărbători, ar trebui să se mai ierte unul pe celălalt, să stea în jurul bradului şi să cânte colinde. Poate se vor simţi mai bine şi poate şi copiii se vor simţi mai bine lângă ei”, a declarat Mihai Achim la un post de televiziune.

 

 

blank