Prigoana plange dupa Bahmu
Showbiz, Stiri

Prigoana plange dupa Bahmu, dar tot degeaba

Prigoana plange dupa Bahmu, dar tot degeaba

Prigoana plange dupa Bahmu
Prigoana plange dupa Bahmu

Acum ca sunt proaspati divortati, inima lui Prigoana plange totusi dupa a Bahmuteancai. Din pacate aceasta este rece si total neinteresata dupa ce jeleste Prigoana. Acum Bahmu isi vede de viata si nu mai are nici un interes sa se uite in gura lui Prigoana, desi acesta a declarat recent ca un barbat isi da seama ce femeie are langa el tocami dupa ce o pierde.

 

„Ea este femeia care m-a facut fericit timp de 10 ani, este mama copiilor mei si o iubesc in continuare! Eu nu m-am certat cu ea. Eu am ramas acasa si ea a plecat. Ea poate sa se intoarca oricand. Eu cred ca a facut intentionat sa ma doara si m-a durut! Regret tot ce s-a intamplat. Nopti intregi meditez unde am gresit. Nu exista zi cu lumina sau noapte cu lumina fara Adriana. Vreau sa se intoarca acasa cu cei mici.”, a spus Prigoana.


„Prigoana nu mi se pare deloc credibil, ma lasa rece. Oricat de mult ai iubi un om nu poti sa il mai iubesti cand iti face foarte mult rau. Imi pare rau ca am facut public motivul divortului. Sunt lucruri care nu ma onoreaza si vreau sa le uit. Eu cred ca in dragoste nu exista orgoliu. 10 ani l-am tinut ca pe un ou, m-am sacrificat, am inghitit multe lucruri pe care nu le stiti. Totul, pentru a-mi salva casnicia si familia. Nu s-a putut.”, a adaugat Bahmu.  

blank