Showbiz, Stiri, Ultima Ora

PRIGOANĂ, FOC și PARĂ înainte de SĂRBĂTORI

Telenovela în familia Prigoană e departe de final. Adriana Bahmuțeanu susține că este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de omul de afaceri și va lupta în instanţă pentru a obţine custodia copiilor. La rândul lui, Silviu Prigoană spune că Adriana nu îşi face datoria de mamă, mai mult, la ultima împăcare a fost nevoit să-i dea tot ce-şi doreşte, cu preţul întoarcerii copiilor în casa lui.

prigoana_36_635a37ff65

Silviu Prigoană Și Adriana Bahmuțeanu au fost la un pas de despărţire în urmă cu un an și jumătate. Acum, omul de afaceri susține că prețul împăcării de la momentul respectiv a fost unul piperat.

“Data trecută când ne-am împăcat mi-am cumpărat copiii ca la piaţă. Am mers la notariat, i-am dat bani, i-am gestionat case, terenuri cu preţul întoarcerii copiilor mei acasă. Eu am plătit preţul, copiii s-au întors acasă şi, după semnarea actelor notariale, ea a zis: «Da` stai că vin şi eu!». Bine, hai şi tu, dar în anumite condiţii. Şi văd că numai eu respect condiţiile, ea nu. Una dintre cerinţe a fost nu mai facă circ la TV. «Da, da, da… », a tăcut un an şi după aceea a început din nou. E vorba de lipsă de educaţie”, a precizat Silviu Prigoană, potrivit ring.