Stiri

Prigoana da vina pe situatia familiala pentru esecurile politice

Prigoana da vina pe situatia familiala pentru esecurile politice

blank

Silviu Prigoana decide sa iasa din viata politica si sa ramana, de moment, la stadiul de consultant. Divortul il debusoleaza si tot situatia critica de acasa cu Adriana Bahmuteanu l-a facut sa demisioneze din PDL.

“Sunt debusolat. Inima-mi spune „da”, situatia familiala imi spune „nu”. Situatia familiala m-a obligat sa-mi dau demisia din PDL. N-a fost de acord nimeni cand mi-am dat demisia. Toata lumea ar dori sa candidez, dar situatia familiala nu-mi permite sa intru intr-o competitie electorala. Nu pot sa ma concentrez acum la situatia politica si economica”, se justifica Silviu Prigoana, care a decis sa nu candideze la alegerile din toamna.

Pe de alta parte, Prigoana este de parere ca se retrage din viata politica, lasand amprentele sale prin proiectele de lege care le-a elaborat, dar nu au fost niciodata adoptate si declarand ca bilantul castigurilor din politica nu l-au facut sa piarda, dar nici sa castige. Silviu Prigoana se concentreaza acum pe viata personala, avand pe rol divortul de Adriana Bahmuteanu cu care are 2 copii.

 

blank