Showbiz, Stiri

Prigoana atac la Bahmuteanca : „Doamna sa pofteasca la munca…”

Prigoana atac la Bahmuteanca : „Doamna sa pofteasca la munca…”


blankDin felul in care Adriana Bahmuteanu isi descrie sotul, ai crede ca acesta se lafaie in lux si „fineturi”, dar anul incepe in forta din partea lui Silviu Prigoana care o pune la punct pe sotie. Ce-i drept oamenii s-au despartit, probabil se vor impaca asa cum fac de fiecare data, dar cum Adriana spune ca moare de foame, te gandesti totusi Pigoana ce face.

Silviu Prigoana are o avere considerabila, deci familia cu siguranta nu ar muri de foame, dar declara ca Bahmu face mai multi bani ca el din reclame la cratiti.

„Adriana castiga mai bine ca mine. Incaseaza lunar 5.000 de euro de la televiziunea unde lucreaza, ca asa a declarat, nu, si face bani si din cratite, din Revelioane si ce evenimente mai prezinta. Asa ca, sa nu se mai planga ca nu are bani si ca nu o ajut. A fugit de acasa, sa se descurce. […] In fiecare luna am avut grija sa le trimit bani. Dar acestia sunt pentru cei mici, nu pentru ea. Doamna sa pofteasca la munca ca si eu am tras cand am ramas vaduv cu doi copii de cinci si doi ani. Si daca orice om cu doua picioare, ar munci cat am muncit eu cu unul de lemn, Romania ar fi peste Japonia. Ce sa mai zic. Sa fii nevasta de deputat, sa ai functie de manager de televiziune si sa ajungi sa vinzi tigai, asta nu este o evolutie.” a spus Silviu Prigoana.

 

blank