Showbiz

Prigoana a inlocuit-o pe Bahmu cu o blonda foarte sexy

Interminabila telenovela Bahmu-Prigoana para sa fie deja istorie. De cand s-a despartit pentru ultima data de bruneta vedeta tv, omul de afaceri s-a transformat complet.

A slabit foarte mult, a renuntat la celebra lui mustata si pare ca a intinerit. Omul de afaceri a decis si ca e momentul sa puna punct nebuniei din viata sa personala si sa o ia de la capat, asa ca si-a refacut si viata.

silviu-prigoana (2)Prin urmare, Silviu Prigoana a petrecut o vacanta de vis in Punta Cana, in Republica Dominicana alaturi de o blonda misterioasa care se pare ca i-a pus capac. Femeia, care nu este nicidecum o tanara domnisoara asa cum si-ar fi imaginat oricine, arata senzational.

Fotografiile ajunse pe mana jurnalistilor din presa de cancan ii arata pe cei doi foarte atasati unul de celalalt. Cei doi au fost mai intai la o nunta, apoi au petrecut pe malul marii clipe frumoase. Blonda l-a pupat non-stop si se pare ca omului de afaceri nu i-a displacut defel tinand cont de zambetul larg pe care l-a afisat. 

Iar Prigoana chiar se poate considera un barbat norocos tinand cont de ce femeie frumoasa si sexy are langa el. Silviu Prigoana a renuntat chiar si la celebrele camasi negre care l-au consacrat in schimbul celor albe si chiar al unui tricou roz-bombon.