Showbiz, Stiri

Prietenii lui Teo Trandafir ies la atac : Constantin Iosef – un vanator de zestre de duzina, un ratat

Prietenii lui Teo Trandafir ies la atac : Constantin Iosef – un vanator de zestre de duzina, un ratat


blankTeo Trandafir s-a comportat ca o doamna in toata povestea cu despartirea de sot, dupa 6 luni de la mariaj. Aceasta nu a facut comentarii negative la adresa fostului sot, Constantin Iosef. Dar din cate o stim pe Teo, stie sa se retraga din ceva ce nu ii aduce bine. 

Astfel un amic al acesteia iese la atac si mentioneaza pe propiul blog adevarata fata a fostului sot a lui Teo Trandafir.

„Ce simplu a fost  sa executi o lovitura de picior cazuta si sa nimeresti in plin inima unei femei atat de deosebite, incat a fost in stare ca printr-un sarut sa te transforme in print si printr-un „da” sa te transforme dintr-un anonim ratat dintr-un orasel francez, in vedeta naționala romaneasca.”, a spus amicul lui Teo pe blogul sau.

Este vorba despre Corneliu N. Vaida, care nu facut decat sa isi dea frau liber imaginatiei si supararii legat de ce i s-a intamplat prietenei lui. 

„Stiam cine ești, dinainte de nunta ta cu Teo. Știam cu ce te ocupi, știam ce fel de femei iti plac, știam pana și faptul ca ii faceai scandal fostei neveste ca s-a ingrasat doua kile! Mai știam și ce probleme financiare ai. […] Ești doar un smecher, un vanator de zestre de duzina, un ratat care a ratat sa nenoroceasca o femeie pe care n-a meritat-o NICIODATA. Si mie imi mai sunt clare doua lucruri: doar smecherii isi ineaca dorul de copii in „Fratelli” si doar „drosofila melanogaster” iși ineaca amarul in alcool In schimb nu-mi e clar un lucru: cum trebuie numita o persoana care divorteaza de doua ori in sase(6!) luni? Ai? Un sfat dezinteresat iti dau: Fugi in Franta, ascunde-te și creste-ti baietii in asa fel incat sa NU semene cu tine!”, a spus Corneliu N. Vaida.

 


blank