Showbiz, Stiri

Prietena Oanei Zăvoranu, mesaje private cu Raluca Pastramă

Scandalul şantajului în care este implicată Oana Zăvoranu a readus pe tapet o relaţie mai veche între prietena brunetei, martor şi ea în dosar, şi soţia lui Pepe, Raluca Pastramă. Prietene de ani buni, Raluca Macovei şi Oana Zăvoranu au avut şi momente în care nu au păstrat legătura, iar acestea se pare că au coincis cu perioada în care soţia lui Pepe se pregătea să-şi creştineze fetiţa.

Raluca Macovei şi Oana Zăvoranu au fost nedespărţite în ultimul an. Împreună la bine şi la rău, cele două au intrat împreună în necaz, după flagrantul pus în scenă de medicul estetician Marek Vâlcu. Martor şi ea în acelaşi dosar, Raluca Macovei a fost acuzată de jurnalista Mara Bănică într-o emisiune tv că ar fi influenţat-o pe fosta soţie a lui Pepe să trimită acele mesaje compromiţătoare medicului Marek Vâlcu.

“Oana trebuie să-şi aleagă mai bine prietenii din jurul ei. Raluca Macovei, prietena ei, cred ca o trage în toată morcila asta. Nu pot să cred că acum nu poate să trăiască fără Zăvoranca, iar acum doi ani, schimba mesaje cu nevasta lui Pepe”, a spus Mara Bănică la “Agentul Vip”.

Deranjată de afirmaţiile jurnalistei, Raluca Macovei a explicat în ce conjunctură a cunoscut-o pe Raluca Pastramă şi de ce au vorbit prin sms-uri.

Raluca Macovei a fost foarte apropiată de Adelina Pestriţu

“Nu văd sensul implicării altor persoane în această problemă. Eu am cunoscut-o pe Raluca Pastramă la ziua Adelinei Pestriţu de acum câţiva ani, când ea a venit cu Pepe. Singurele mele discuţii prin mesaje sau telefoane au fost legate de nişte glume ce apăreau prin cercurile mondene la momentul acela. Apoi, am fost la botezul fiicei ei. Oana ştie tot ce am făcut în perioada în care noi două nu am ţinut legătura”, a spus Raluca Macovei.