Showbiz

Prezentatorul emisiunii “Un show păcătos” dă de pământ cu nunta Biancăi Drăguşanu

Verdict! Dan Capatos, revine şi spune: “Eu nu cred în această nuntă”

CapatosDe ce continuă Dan Capatos să aibă dubii în legătură cu viitoarea nuntă a fostei lui asistente, Bianca Drăguşanu?!

După ce în urmă cu o lună prezentatorul emisiunii “Un Show Păcătos”, de la Antena 1, lansa o declaraţie plină de rezerve la adresa mult mediatizatului eveniment monden al anului – nunta dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav –, acum el revine şi îşi manifestă din nou neîncrederea în această legătură, deşi zvonurile indică faptul că vedetele vor face cununia civilă în curând.

victor-slav-bianca-dragusanu-2Se iubesc de nouă luni, perioadă care le-a fost suficientă celor doi pentru a decide că vor să rămână împreună toată viaţa. Cu toate că mai e puţin timp până la cununie, speculându-se în presă că ar urma să aibă loc chiar îna ceastă sîmbătă la Primăria Sectorului 2, Dan Capatos nu crede în această căsătorie.

“Ea s-ar căsători numai să îmi dea mie peste bot. Eu nu cred în această nuntă. Eu am spus că starea de măritiş nu este compatibilă cu Bianca şi nu este ceva rău. Dacă va fi o nuntă sau dacă ei vor crea o familie, mie nu mi se pare una nimerită. Acum cine sunt eu să-mi dau cu părerea? Eu nu o văd pe Bianca măritată. Cel care se va însura cu Bianca va avea genul ăsta de viaţă pe care o are acum Victor. Mie, când spuneam asta înainte, îmi zicea lumea că sunt nebun. După Botezatu şi Adi Cristea, care au fost relaţii atipice în viaţa Biancăi, asta ar fi putut fi o relaţie OK. Iată ce se întâmplă, omul este învârtit într-un vârtej, în nişte scandaluri infernale din care nu poate să mai iasă. Ce om zdravăn la cap vrea să ducă o viaţă întreagă de iureş?”, se întreabă Dan Capatos.

Prezentatorul TV a continuat explicând de ce nu va rezista un bărbat lângă Bianca Drăguşanu, conform spynews.ro: “Eu zic că este păcat pentru un om normal să intre într-o avalanşă de situaţii de genul acesta. Şi atunci cred că orice om care s-ar căsători cu Bianca va cunoaşte genul ăsta de situaţie care îl va speria. Din acest motiv, cred că un om zdravăn şi normal nu ar avea cum să se căsătorească. Bianca este genul de fată care atrage o grămadă de dezastre în jurul ei, dar căreia îi şi plac. Ea cochetează şi cu ziariştii, şi cu bârfa pe la televizor. Aşa că din acest motiv eu cred că nu se vor căsători. Acum treaba lor, să fie fericiţi dacă o vor face.”

Totuşi, sună cam bizar şi ar fi culmea ca Bianca Drăguşanu să se mărite şi să facă o nuntă numai în ciuda lui Capatos! Iar Victor Slav nu pare un timp atât de firav sufleteşte încât să ameţească în “iureşul” văzut de Capatos…

Credeţi că realizatorul tv are gura atât de păcătoasă încât să grăiască adevărul despre nunta dintre Bianca Drăguşanu cu Victor Slav?!