Prezentator
Life

Prezentator de televiziune român, gigolo pentru o burlăciță plină de bani

Burlăcița misterioasă are o situație financiară mult peste cea a prezentatorului din showbiz. Pe de altă parte afacersita nu stă prea bine pe plan sentimental, dar se pare că banii acoperă și acest impediment.

În povestea de astăzi sunt implicațe două personaje importante din showbiz-ul un prezentator de Tv si o Burlăcița misterioasă plină de bani. Fără a le dezvălui numele precizăm doar că este vorba de un cunoscut prezantator TV și o o burlăciță din cartierul milionarilor din Capitală, deținătoare a unui business de succes.

Idilă secretă în showbiz-ul autohton

El, de meserie prezentator în industria de showbiz, obișnuiește să râdă neîncetat de orice domnișoară frumoasă care-i iese în cale. Ea, o femeie de succes cu bani mulți, mulți. Numitorul comun: o vacanță la Miami în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Burlăcița misterioasă are o situație financiară mult peste cea a prezentatorului din showbiz. Pe de altă parte afacersita nu stă prea bine pe plan sentimental, dar se pare că banii acoperă și acest impediment. Pentru a nu rămâne singură de Crăciun și-a consultat agenda telefonică și s-a oprit la contactul prezentatorului. Un Donjuan local plin de mușchi.

Prezentator

Ofertă de nerefuzat

L-a contactat și i-a propus o ofertă de nerefuzat, o excursie la Miami plătită integral de burlăcița milionară. Dar, Donjuan-ul trebuia să fie la cheremul afaceristei. Vorba aia nimic nu este gratis în ziua de astăzi. Fără obligații familiale și cu chef de aventură, prezentatorul din showbiz a dat curs ofertei de nerefuzat.

Prezentatorul a înghițit în sec, însă o excursie la Miami este o excursie la Miami. Nu oricine își permite o aventură peste Ocean chiar în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Prezentator

Afacerista din showbiz a plătit o mică avere

Într-un final cei doi au ajuns în Florida, iar aventura nu a fost deloc ieftină. Ce a urmat rămâne secret, însă fiecare își poate imagina. Cert este că excursia a costat-o pe burlăcița misterioasă din showbiz câteva mii de euro bune. Dar ce mai contează banii când ai în spate un adevărat imperiu. Pe viitor nu este exclus ca femeia misterioasă să facă noi victime, scrie Cancan.

blank