Showbiz, Stiri

Previzibil! Ştefan Stan s-a despărţit şi de ultima iubită!

Relaţia n-a rezistat mai mult de două săptămâni

claudia-iubita-stefan-stan

Relaţia lui Ştefan Stan cu Claudia nu a rezistat din cauza distanţei, iar relaţia cu Andreea era prea… sufocantă! De aici reiese că Ştefan este foarte nehotărât şi nu ştie încă ce vrea.

Ştefan Stan şi Claudia, tânăra din Petroşani alături de care s-a afişat la nunta fiului primarului Piedone, nu au rezistat decât două săptămâni împreună. Cei doi s-au despărţit din cauza distanţei.

Stefan Stan a crezut ca si-a gasit jumatatea. Artistul s-a afisat la nunta fiului primarului Piedone alaturi de Claudia, o tanara din Petrosani despre care s-a spus ca ar fi „sosia Andreei Mantea”, semanand foarte mult cu fosta lui celebra iubita.

Ei bine, relatia celor doi nu a rezistat decat doua saptamani. Bruneta locuieste in Petrosani si nu pare dornica sa se mute in Bucuresti, tinand cont ca in orasul ei natal are o afacere pe care nu o poate abandona. Mai exact, un salon de infrumusetare de care se ocupa de ceva timp.

In plus, nici Stefan nu are cum sa se mute in Petrosani, astfel ca cei doi au decis ca e mai bine sa se desparta acum, la doar doua saptamani de cand s-au cunoscut decat sa aiba o relatie la distanta.

In acest timp, fosta lui iubita, Andreea Mantea, pare fericita in bratele noului ei partener, Gabi Badalau. Desi este foarte discreta in declaratii despre aceasta idila, Andreea a fost zarita plimbandu-se de mana cu tanarul afacerist print-un mall bucurestean.