Preşedintele Klaus Iohannis a rugat românii să iasă la vot Duminică în număr cât mai mare ca să nu păţim ca în 2016, când a câştigat PSD. Iohannis a mai afirmat că își dorește ca PNL să câştige alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Iohannis a afirmat că PNL se află pe primul loc în sondajele de opine iar acesta este, în opinia sa, un lucru bun pentru încrederea oamenilor.

Totuşi, alegerile nu se câştigă în sondaje, ci la urne, a continuat preşedintele.

El a cerut populaţie să meargă să voteze şi a reluat atacurile la adresa PSD.

“Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016. E extrem de important. Ați fost alături de mine în 2019 și am reușit să oprim ciopârțirea legilor Justiției. Ați fost alături de mine la prezidențiale. Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016, când printr-o prezență scăzută la vot a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, de Justiție, de investiții publice.

Iohannis: Nu ne mai dorim să câştige PSD
Așa ceva nu ne mai dorim. Vă rog să mergeți la vot. Votați. Alegerile se câștigă la vot. Votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală”, a declarat Iohannis.

Preşedintele a rostit aceste îndemnuri de la Centrul-pilot de vaccinare de la Romexpo, unde, cu doar câteva minute mai devreme, anunţase că în România vor intra, în curând, 1 milion de doze de vaccin anti-COVID iar prima campanie de vaccinare s-ar putea încheia în vara anului viitor.