Social, Stiri

Presedintele Intact Media Group, Camelia Voiculescu, acuzata de santaj

Dupa ce a fost interogata 2 ore de catre DNA, Presedintele Intact Media Group, Camelia Voiculescu, a fost acuzata de santaj

camelia-viculescu
Presedintele Intact Media Group, Camelia Voiculescu, a fost acuzata de santaj, dupa ce a fost interogata timp de 2 ore de catre DNA.


Este vorba despre acelasi dosar in care este implicat inclusiv seful Antena Grup, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS-RDS. Ambii invinuiti au fost prezenti la DNA, joi dimineata, pentru un interogatoriu de cateva ore.
Practic, acuzatia penala referitoare la infracțiunea de santaj pentru care a fost cercetat Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, se extinde vertiginos, iar acum sunt luate in vizor mai multe persoane.

In acest dosar mai sunt investigate directorul „Jurnalului Național”, George Daniel Matiescu si Presedintele Intact Media Group, Camelia Voiculescu.

„[…]In tot acest interval de timp, pe posturile de televiziune apartinand ANTENA TV GROUP au aparut informatii cu privire la compania al carei administrator era partea vatamata, aspect de natura sa accentueze convingerea ca ar putea fi date publicitatii materialele compromitatoare care sa vizeze si partea vatamata.  […]Facem precizarea ca inceperea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.”, se arata un comunicat DNA.  

blank