Ludovic Orban
Politic

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, întâlnire electorală în Chețani

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a participat vineri, 21 iunie, la o întâlnire electorală în comuna Chețani.

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, și-a arătat astfel susținerea pentru Daniel-Marcel Bega, candidat susținut de Alianța PMP – Forța Dreptei la funcția de primar al comunei Chețani, care duminică, 23 iunie, va fi protagonistul turului II al alegerilor pentru Primărie, împotriva actualului primar, social-democratul Emil-Florin Mocan.

”Pentru noi, campania pentru alegerile locale încă nu s-a încheiat. Mai avem o localitate în care ne luptăm să câștigăm primăria. La Chețani, în județul Mureș unde în 9 iunie a fost egalitate între primarul PSD și candidatul nostru, Daniel Bega. Astăzi, în ultima zi de campanie, am fost alături de Daniel Bega la adunarea publică de mobilizare pentru ziua votului. Mulțumesc partenerilor din celalalte formațiuni politice de opoziție care îl susțin public pe candidatul nostru. Am încredere că vom bate PSD în această ultimă înfruntare din locale și că această victorie va fi o avanpremieră de bun augur pentru prezidențiale”, a scris, pe pagina sa de Facebook, fostul premier al României Ludovic Orban.

În primul tur ale alegerilor locale, în data de 9 iunie, Emil-Florin Mocan și Daniel-Marcel Bega au obținut același scor electoral, 431 de voturi (35,85%).

blank