Ramzan Kadirov: „Îmi place sângele”

 cecen

Liderul cecen Ramzan Kadirov a amenintat, luni, ca este pregatit sa trimita 74.000 de locuitori ai Ceceniei „sa faca ordine” in Ucraina. Ameninţările lui Kadirov vin în contextul în care conflictul s-a aprins din nou în Ucraina, luni dimineaţa

Avertismentul vine in contextul in care o importanta grupare de luptatori ceceni, „batalionul Vostok”, a luptat in ultima perioada alaturi de insurgentii prorusi impotriva fortelor guvernamentale, arata agentia ucraineana Ukrinform.

Kadirov a declarat, in cadrul unui interviu acordat televiziunii rusesti Ren TV, ca in estul Ucrainei se afla, in realitate, numai 14 ceceni, dupa ce presa a relatat ca numerosi luptatori din Cecenia ii ajuta pe insurgentii prorusi din Donetk si ca Rusia ar fi familiara cu aceasta situatie.

„Luptatorii sunt fie din batalionul Yog, fie din Vostok. Unul a fost ucis – un tanar a fost ucis de un proiectil in apropierea aeroportului (din Donetk – n.red). Daca voi trimite oameni, nu vor fi 14 si nu vor merge in Donetk. De ce Donetk, daca dusmanii sunt acum in Kiev?”, a spus acesta.

Liderul cecen a asigurat ca exista numerosi voluntari care ar vrea sa mearga in Ucraina. „Pentru ceceni, razboiul inseamna sange. Le place. Mie insumi imi place la nebunie. Si pot ucide fara sa ma gandesc la asta macar”, a marturisit Kadirov.

 

Citeste si...
A apărut un filmuleţ cu Mara Bănică făcând sex. Şi ce-i cu asta?, se întreabă Mara