Sport, Stiri

Presa internaţională s-a luat de echipamentul României purtat la Soci

Ce a deranjat la prezentarea echipei noastre la deschiderea JO de iarnă?!

romania_soci

Presa internationala a criticat dur modul in care delegatia Romaniei s-a prezentat la defilarea de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Soci 2014.

Portalul american Bleacher Report a analizat costumele tuturor celor 90 de tari participante la Jocurile Olimpice Soci 2014, iar Romania a primit critici dure.

“Romania a mers pe costume de culoare neagra si caciuli albe, iar apoi a incercat sa aduca un strop de culoare fluturand mai multe steaguri. Ne pare rau, nu merge asa, Romania! Ori incorporati culorile in look-ul vostru, ori nu mai faceti nimic”, a comentat portalul american

Pentru aparitia de la Soci 2014, Romania a primit calificativul “B”. Deocamdata, COSR nu a explicat motivul pentru care sportivii romani de la Soci 2014 au fost imbracati in negru. România s-a prezentat la JO de la Soci cu 24 de de atleţi.

In schimb, Republica Moldova a primit “A” si a fost laudata pentru costumul de culoare albastra cu alb, purtat de singurul sportiv prezent la Soci 2014. “Probabil si l-a ales singur”, remarca americanii.