De câteva zile încoace, presa mondenă din Europa, dar și din America Latină au luat foc. Întrebarea pe care și-o pun tabloidele este dacă nu cumva Shakira este gravidă cu cel de-al treilea copil sau s-a îngrășat?

Totul a pornit se pare de la niște imagini surprinse recent în care Shakira a afișat o talie mai plină și părea că își protejează cumva de curioși burta.

Mai mult, pentru a pune paie pe focul imaginației jurnaliștilor, în lipsa unui răspuns oficial al cântăreței, surse au specificat pentru anumite publicații din Spania cum că sexoasa artistă columbiană, deja mamă a doi băieți, ar fi avut o anumită strălucire în priviri și că zâmbea cu gura până la urechi.

Să fie oare o fetiță?

Dacă este așa, atunci e de înțeles starea Shakirei. Și mai ales faptul că își dorește să țină încă la secret această bucurie pentru a-și proteja sarcina în primul trimestru.

Ca celebra solistă iubește enorm copii și că își mai dorește, n-ar fi o noutate, mai ales că pentru Milan și Sasha, Shakira a luat pauză de la cântat un an. Ce ar fi o noutate ar fi însă faptul că Shakira a făcut burta, fiind cunoscută și apreciată pentru formele ei voluptoase, dar extrem de lucrate și îngrijite. Dar cine știe? Shakira are și ea o vârstă, fiind mai bătrână cu 10 ani decât partenerul ei, la fel de celebrul fotbalist al Barcelonei Gerard Pique.

Citeste si...
Veronica Paşcu nu vrea să fie ca toată lumea

De altfel, atunci când au început o relație, după Mondialul din Africa de Sud când Shakira a interpretat imnul acelei competiții, mulți au fost sceptici. Shakira și Pique sunt ambii născuți pe 2 februarie, numai că ea este în 1977, iar el, în 1987, iar pronosticurile erau cum că celebritatea în exces și diferența de vârstă în defavoarea ei nu sunt factori propice pentru ceva trainic.

Însă iată că au trecut aproape 10 ani și si sunt încă împreună, au deja doi copii și, spun tabloidele, vine și al treilea.