Conform jurnaliștilor de la The Sunday Post, Hagi Jr. s-ar fi supărat pentru că nu a fost lăsat de colegii lui să execute o lovitură liberă. Ianis Hagi a luat mingea, dar coechipierii săi au decis că alt jucător va executa.

”Ianis Hagi a luat mingea și își dorea să execute lovitura liberă. Voia să repete execuția din meciul cu Braga, de luna trecută. Jucătorii, conduși de căpitanul James Tavernier, au decis însă ca Borna Barisic să bată faultul”, au scris scoțienii.

”Hagi nu a fost mulțumit deloc”
”Hagi nu a fost deloc mulțumit de asta. A fost chiar supărat. Alfredo Morelos i-a ridicat moralul și i-a zis să țină capul sus”, mai notează scoțienii.

În jocul cu Leverkusen, Ianis a fost introdus pe teren abia în minutul 68. A dinamizat jocul lui Rangers, dar nu a putut schimba soarta partidei.

Fanii ”The Gers” au fost nemulțumiți cu decizia antrenorului Steven Gerrard. ”Cred că toți vrem să-l vedem pe teren pe Ianis Hagi”/ ”E o glumă?” (n.a. – că e rezervă) au fost două dintre reacțiile de pe Twitter.

Fotbalul din Scoția, suspendat din cauza COVID-19
Deocamdată, fotbalul din Scoția este oprit din cauza pandemiei de coronavirus, la fel ca în mai toate țările europene. Nu se știe data la care competițiile vor fi reluate.

Până atunci, Gerrard are misiunea să ridice moralul echipei și al jucătorilor.

Ianis Hagi este împrumutat la Rangers până pe 30 iunie. În caz că nu se va mai juca până atunci, românul ar putea să revină în Belgia, la clubul de care aparține, Genk.

rangers , ianis hagi , steven gerrard , hagi jr