Showbiz

Presa din India anunta ca Salman Khan vrea sa se insoare cu Iulia Vantur

Relatia dintre frumoasa Iulia Vantur si celebrul star de la Bollywood, Salman Khan, a constituit un subiect de presa foarte interesant si, ca atare, el a fost intens exploatat. S-au logodit, s-au despartit, se iubesc, sunt doar amici, parintii lui indieni o plac pe moldoveanca noastra, el a fost acasa la ea in Bucuresti, ea nu se acomodeaza cu viata din India – toate acestea au constituit subiecte pentru zeci de articole.

Salman Khan

 

Nimic din ce tinea de relatia dintre Iulia Vantur si Salman Khan nu a trecut neobservat in presa romaneasca. Cand toate lucrurile pareau sa se fi linistit complet si nimeni nu se gandea la vreo alta noutate legata de aceasta relatie, a picat o mare bomba: cei doi s-ar pregati de nunta. O publicatie indiana anunta ca actorul, in varsta de 49 de ani, are planuri de casatorie cu Iulia (34 de ani). Nunta ar urma sa aiba loc anul acesta, iar presa indiana scrie ca dezvaluirea a fost facuta chiar de catre un prieten apropiat de-al lui Salman, care a precizat ca vedeta a facut toate demersurile sa se insoare pana la sfarsitul anului. Totusi, starul mai are de facut fata unor probleme cu legea: Salman Khan risca sa-si piarda libertatea din clipa in clipa dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru omor din culpa. Vedeta de la Bollywood a ajuns in aceasta situatie dupa ce a provocat un accident rutier de proportii, in anul 2002 cand  a intrat cu masina intr-o brutarie din Mumbai si a lovit cinci persoane, dintre care una a decedat. Actorul a fugit de la locul accidentului, iar anul acesta el a fost condamnar pentru fapta comisa cu atata timp in urma. Potrivit presei din India, Salman a izbucnit in lacrimi cand a auzit sentinta.

Procesul a fost unul indelungat, cu numeroase audieri si amanari de termene. Pe parcursul procesului, Salman Khan a sustinut ca nu el ar fi fost la volanul autoturismului, insa probele l-au dat de gol, asa ca magistratii din Mumbai l-au acuzat de omor din culpa. Actorul a contestat decizia si va avea un nou termen al procesului pe 15 iunie. Daca va fi sau nu o nunta, inca nu se stie sigur. Cert este un singur lucru deocamdata: Salman Khan are de infruntat oamenii legii la jumatatea lunii iunie si abia dupa aceea, in functie de decizia magistratilor, isi poate face planuri clare legate de o eventuala nunta care sa tina trei zile si trei nopti, ca in povesti….